Scubapro

MK25 INT EVO / A700

€845,00 €829,00
12.770.040
Niet op voorraad
8 dagen

Productomschrijving

De combinatie van de uitzonderlijke A700 tweede trap met de MK25 EVO INT eerste trap levert het ultieme systeem met een hoge luchtstroming voor alle types duiken op. SCUBAPRO heeft met de A700 de norm bepaald voor de prestaties van een tweede trap. De A700 met de geïntegreerde luchtgebalanceerde klep technologie maakt uitzonderlijke ademhalingsprestaties mogelijk in een prachtige, volledig metalen verpakking die het resultaat is van precisiehandwerk. Waar u ook gaat duiken, met de SCUBAPRO A700 kunt u onder water moeiteloos en natuurlijk ademhalen - een geweldige duikbeleving is gegarandeerd.
 
Eerste trap MK 25 INT EVO:
 1. Luchtgebalanceerde piston in een verchroomd messing huis garandeert een constante, moeiteloze luchtstroming ongeacht de diepte, flesdruk en ademhalingsfrequentie.

 2. XTIS (Extended Thermal Insulating System), gepatenteerde, warmte-isolatie beschermt de inwendige mechanische componenten tegen invloeden van buitenaf, biedt 30% meer bescherming in koud water en vertraagt ijsvorming onder extreem koude omstandigheden, zonder dat dit ten koste gaat van de ademhalingsprestaties. De belangrijkste componenten van het isolatiesysteem zijn blauw.

 3. Dankzij de antivriesbescherming is de eerste trap ook bij de laagste watertemperaturen betrouwbaar.

 4. Dankzij de twee hogedrukpoorten die tegenover elkaar zitten, kan de eerste trap rechtop of ondersteboven op de fles worden gezet.

 5. Vier lagedrukpoorten met hoge luchtstroming en één axiale lagedrukpoort met superhoge luchtstroming zitten op een draaibare kop, zodat de slangen naar wens kunnen worden aangesloten.

 6. De middendruk kan uitwendig worden afgesteld, zodat monteurs de doorstroming snel en eenvoudig kunnen regelen.

 7. Dankzij het robuuste metalen huis, frontkap en inlaatpijp gaat deze tweede trap ook onder zware duikomstandigheden jaren mee.

 8. Door de metalen constructie kan gebruik worden gemaakt van een groter membraan in een compact huis, waardoor de tweede trap nog sneller reageert bij inademing.

Tweede trap A700:

 • De luchtgebalanceerde klep zorgt voor optimaal ademhalingscomfort op verschillende diepten en bij een variërende flesdruk.

 • Het uit secties bestaande uitademstuk en de voortreffelijke waterlozing zorgen voor een moeiteloze in- en uitademing.

 • De tweede trap heeft een knop en een hendel waarmee de gebruiker zelf de ademhalingsweerstand respectievelijk de VIVA (Venturi-Initiated Vacuum Assist) kan regelen.

 • De Superflow-slang heeft een extra grote diameter zodat er bij elke inademing meer lucht wordt aangevoerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »