Scubapro

MK19 EVO BT D300/G260 CARBON

€1.045,00 €839,00
12.719.600
Op voorraad
2 dagen

Productomschrijving

Een ademautomatenset voor technische duikers - de MK19 EVO met G260 is buitengewoon vorstbestendig, reageert voortreffelijk en levert bij inademing direct lucht. Voor het huis van de G260 is gebruikgemaakt van sterk nylon glasvezel en vorstbestendige componenten. Zowel de eerste als tweede trap is voorzien van een krasvaste Black Techcoating op metalen delen die beschermt tegen zout water en corrosie. Deze duurzame coating bestaat uit een laag van chemisch nikkel (goedgekeurd door FDA) en is afgewerkt met het krasbestendige en glossy DLC (Diamond Like Carbon), Een robuust systeem waarmee duikers onder alle duikomstandigheden en bij elke temperatuur verzekerd zijn van een hoge luchtopbrengst.
 
Eerste Trap MK19 EVO Black Tech:
 • Luchtgebalanceerde piston in een Black Tech-gecoat messing huis garandeert een constante, moeiteloze luchtstroming ongeacht de diepte, flesdruk en ademhalingsfrequentie.

 • Deze sterke coating bestaat uit een binnenlaag van chemisch nikkel (goedgekeurd door FDA) met een afwerking van glossy DLC (Diamond Like Carbon).

 • XTIS (Extended Thermal Insulating System), gepatenteerde warmte-isolatie beschermt de inwendige mechanische componenten tegen invloeden van buitenaf, biedt meer bescherming in koud water en vertraagt ijsvorming onder extreem koude omstandigheden, zonder dat dit ten koste gaat van de ademhalingsprestaties.

 • Dankzij de antivriesbescherming is de eerste trap ook bij de laagste watertemperaturen betrouwbaar.

 • Dankzij de twee hogedrukpoorten die tegenover elkaar zitten, kan de eerste trap rechtop of ondersteboven op de fles worden gezet.

 • Vier lagedrukpoorten met hoge luchtstroming en één axiale lagedrukpoort met superhoge luchtstroming zitten op een draaibare kop, zodat de slangen naar wens kunnen worden aangesloten.

 • De middendruk kan uitwendig worden afgesteld, zodat monteurs de doorstroming snel en eenvoudig kunnen regelen.

 • De lucht gebalanceerde klep zorgt voor optimaal ademhalingscomfort op verschillende diepten en bij een variërende flesdruk.

Tweede trap G260 Carbon Black Tech:

 • De tweede trap van nylon glasvezel is voorzien van SCUBAPRO’s grootste huis en membraan en reageert ongekend snel, hoe u ook in het water ligt.

 • Door de metalen componenten, zoals de metalen klepzitting en de metalen inlaatpijp, is de tweede trap beter bestand tegen bevriezing tijdens duiken onder extreme omstandigheden.

 • Met de knop waarmee de duiker zelf de inademingsweerstand kan regelen, kan de lucht opbrengt worden ingesteld op diepte, wateromstandigheden en persoonlijke voorkeur. De VIVA-hendel (Venturi-Initiated Vacuum Assist) voor de stand Dive of Pre-Dive voorkomt blazen in koud water of bij gebruik als octopus.

 • De slang kan zowel links als rechts worden aangesloten bij technische configuraties.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »